G.V.M.  timmert aan de weg!

Het Gereformeerd Veluws Mannenkoor heeft per 1 september als nieuwe dirigent benoemd de bekende Nijkerker musicus Willem Harold Boog.
Willem Boog studeerde orgel, kerkmuziek en klavecimbel aan verschillende conservatoria en studeerde af bij Jos van der Kooy.  Daarnaast is hij een van de bekendste leerlingen van Willem Hendrik Zwart van wie hij ruim 22 jaar privéles ontving. Ook nam hij verschillende malen deel aan een masterclass van Istvan Baróti (Hongarije) en Christoph Schoener (BRD.).
Willem Boog is werkzaam als kerkmusicus van de Oosterkerk in Zeist en geeft jaarlijks vele orgelconcerten (zie website).
Als koordirigent is hij niet alleen bekend van radio- en tv, maar ook van vele cd producties en uitgaven van koorwerken. Hij was gastdirigent bij het 'Dutch Festival Choir' en bij 'het Hollandkoor'.

Het G.V.M. slaat met deze beroepsdirigent een geheel nieuwe weg in. Aan de hand van koorscholing, stemvorming en een brede repertoire opbouw (Psalmen, koraal- en liedbewerkingen, negrospirituals en bekende klassieke werken) wordt doelgericht gewerkt aan een vernieuwd repertoire voor concerten en andere kooruitvoeringen.
Voor dit seizoen staan er twee concerten gepland: een Kerst- en een Voorjaarsconcert in Ermelo.
Bij de concerten wordt uitsluitend samengewerkt met bekende musici als Jan Lenselink, Martin Zonnenberg, Mirjam Feijer, André van Vliet, Evelyn Heuvelmans en vele andere.

Veluws Mannenkoor

Heren uit de regio die geïnteresseerd zijn om te komen zingen zijn van harte welkom op onze wekelijkse repetitie:
maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur
In de Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk aan de Dirk Staalweg te Ermelo.